Autor: Saša Stojadinović   |  09.05.2017. - 22:05 h  |   Kategorija: Fudbal
Ekonomac u Požarevcu osvojio Kup i duplu krunu

Posetioci KSC Požarevac, zajedno sa navijačima iz Novog Pazara i Kragujevca su imali večeras prilike da vide pravi spektakl na terenu. Pred oko 1.400 ljudi na tribinama KMF Ekonomac u finalu Kupa Srbije savladao je KMF Novi Pazar rezultatom 3:0, osvojivši tako duplu krunu.

 

Najpre je u 6. minutu Marko Pršić uspeo da savlada golmana gostiju Rašljanina koji je morao da izvadi loptu iz mreže i u 13. minutu nakon gola ruskog internacionalaca Valijenka.


U nastavku igre Miloš Stojković je trećim golom za svoju ekipu, u 32. minutu, postavio konačan rezultat ovog susreta.


Nakon utakmice se pristupilo i ceremnoniji dodele medalja i pehara. Prvo je direktor KSC Požarevac, Nenad Mitić uručio plakete službenim licima. Potom su učesnici finala, ekipa Novog Pazara dobili medalje i pehar. Medalje im je uručio predsednik Komisije za sport grada Požarevca, Zlatan Kostić a pehar predsednik Fudbalskog saveza Braničevskog okruga Tomislav Ivanović.


Potom su svoje medalje za osvojen Kup Srbije primili pobednici ovog susreta i to iz ruku Ane Miljanić, člana Gradskog veća grada Požarevca, zadužene za sport, omladinu i turizam. Potom je nastupio i vrhunac večeri. Gradonačelnik Požarevca, Bane Spasović prišao je ekipi Ekonomca i uručio pobednički pehar kapitenu tima, Nikoli Rniću.


Izuzetno zadovoljni organizacijom utakmice, zvaničnici iz Fudbalskog saveza Srbije nezvanično su najavili da bi neka od narednih utakmica reprezentacije Srbije u futsalu mogla da se održi upravo u Požarevcu.

Komentari: