Autor: Saša Stojadinović   |  06.07.2014. - 23:07 h  |   Kategorija: Fudbal
Polufinale za pamćenje

Mnogo uzbuđenja donelo je polufinale Sedmojulskog turnira u malom fudbalu “Požarevac 2014“, a najveće kada je u pitanju kraj prve polufinalne utakmice.

 

Posle revijalne utakmice veterana, na programu je bio prvi polufinalni par između ekipa “Mobi Max“ i “Dr 100ić“.


Nakon zakašnjenja ekipe “Mobi Max“, situacija je pretila da se završi prolaskom bez borbe, ali su se oni ipak pojavili nakon 12 minuta kašnjenja što je prema propozicijama dozvoljeno jer se u tim situacijama toleriše zakašnjenje do 15 minuta. Ekipa “Dr 100ić“ je džentlmenski sačekala i meč je mogao da počne. Na poluvreme se otišlo sa 2:1 za “Mobi Max“, da bi nastavak doneo pravu dramu. “Dr 100ić“ je u poslednjih nekoliko minuta uveo igrača umesto golmana kako bi imao prednost u napadu i hazarderstvo im se isplatilo. Njihov gol u bukvalno poslednjoj sekundi utakmice doneo je mnogo polemike, ali su sudije Portić i Urošev nakon konsultacija odlučile da je lopta bila u mreži pre sirene i pobednika su morali da odluče penali. Činjenica da je za ekipu “Dr 100ić“ morao da brani igrač koji je ušao umesto golmana bila je presudna pa su oni i pored gola u poslednjoj sekundi i velike radosti ipak morali da polože oružije jer su u penal seriji izgubili sa 6:5.


Drugi polufinalni par bio je “Kladionica Arena“ i “Zenit“. Ovaj susret doneo je daleko manje uzbuđenja. Poluvreme je završeno rezultatom 6:1, dok je na kraju rezultat glasio 11:2 za ekipu “Kladionica Arena“. Nakon te utakmice dobijen je konačan izgled, odnosno satnica finalne večeri koja je na programu u ponedeljak, 7. jula.


20h        Revijalna utakmica pionira (2006,7,8. god)


20:30h   “Dr 100ić“ - “Zenit“ - utakmica za III mesto


21:30h   Revijalna utakmica pionira (2002,3,4. god)


22h        “Mobi Max“ - “ Kladionica Arena“ - utakmica za I mesto

Komentari: