Autor: Saša Stojadinović   |  17.03.2018. - 17:03 h  |   Kategorija: Sportski centar
Poznati polufinalisti za RTS-ov memorijal

Utakmicama četvrtfinala u Požarevcu počeo je ovogodišnji turnir „Igrajmo za 16“.

 

Najviše uzbuđenja donela je poslednja utakmica dana kada su se sastale ekipe Kafe AS i Novinari. Ekipa Novinara je brzo povela sa 2:0. Ipak posle jedne greške golmana Novinara, Kafe AS uspeva da smanji rezultat na 2:1. Posle primnjenog gola Novinari su stali sa igrom što su znali da iskoriste igrači protivničke ekipe i brzo preokrenuli rezultat na 3:2 koji je bio i rezultat prvog poluvremena.


Na početku drugog poluvremena ekipa Novinara imala je dosta šansi koje nije uspela da iskoristi. Kafe AS povisio je prednost kada je nakon upućenog šuta ka protivničkom golu lopta zakačila igrača iz ekipe Novinara i promenila putanju pravo u gol. Prava drama viđena je u poslednjem minutu utakmice kada su Novinari uspeli da smanje rezultat na 4:3. U poslednjih 30 sekundi igrači ekipe Novinara imali su šansu da izjednače rezultat, ali nisu uspeli i utakmica je završena rezultatom od 4:3 u korist Kafea AS.


U drugim utakmicama postignuti su sledeći rezultati:


Olimpik – JKP „Komunalne službe“ 4:0


Elektromorava – Vatrogasci 12:1


Sole i drugari – Gradska uprava 4:1


Parovi polufinala su Olimpik – Sole i drugari i Elektromorava – Kafe AS. Utakmice polufinala igraju se u subotu, 24. marta.


Podsetimo humanitarni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za 16" igra se ove godine po sedmi put u velikoj hali Kulturno-sportskog centra. Turnir se igra u čast radnika RTS-a, poginulih u NATO agresiji 1999. godine.


 


IZVOR : BOOM 93

Komentari: