Autor: Saša Stojadinović   |  24.03.2018. - 17:03 h  |   Kategorija: Sportski centar
Elektromorava predstavlja Požarevac na Igrajmo za 16

Memorijalni turnir u malom fudbalu "Igrajmo za 16" i ove godine imao je svoje kvalifikacije u Požarevcu. Ekipa koja je pokazala najbolji fudbal i zasluženo će braniti boje grada u prestonici je stari-novi žampion, Elektromorava.

 

U prvom polufinalu sastale su se ekipe Olimpik i „Sole i drugari“. Ekipa požarevačkih advokata uspela je da se pobedom od 4:1 plasira se u finale. U drugom polufinalu ekipa „Elektromorave“ opravdala je ulogu favorita i sa 9:1 savladala ekipu „Kafe AS“. Pre finalne utakmice u meču za treće mesto sastale su se ekipe Olimpih i „Kafe AS“. Ekipa Olimpika je bila bolja i sa 5:2 osvojila treće mesto.


„Elektromorava“ je u finalu bila bolja i igrala toliko da može mirno privesti meč kraju. Krajnji rezultat iznosio je 5:3 čime je i zvanično, po treći put, odbranila titulu na turniru „Igrajmo za 16“.


- Potrudili smo se iz sve snage da odbranimo trofej, ali na ovom turniru fudbal je na drugom mestu. Mi smo tu da se podsetimo na ljude koji su poginuli na svojim radnim mestima, da im odamo počast i da se to nikad ne zaboravi. Mi se nadamo da ćemo, na završnom turniru u Beogradu, ponoviti uspeh od pre dve godine kada smo osvojili ovaj turnir. - rekao je Miloš Mitrović iz ekipe „Elektromorava“.


Ekipa Elektromorave će se u polufinalu završnog turnira sastati sa pobednikom iz Bora.


 


izvor - Boom93

Komentari: