Autor: Saša Stojadinović   |  03.04.2018. - 15:04 h  |   Kategorija: Sportski centar
Poziv za basketaše na teren kod Hale

Kulturno sportski centar Požarevac dobio je još jedan teren koji je, čini se, bio preko potreban tokom lepih i sunčanih dana koji su pred nama.

 

Na mestu starog terena za košarku nikao je novi, sa adekvatnom podlogom i novim konstrukcijama koša, koji je juče stavljen na raspolaganje svim korisnicima. Njegova upotreba se ne naplaćuje, tako da se može koristiti bez prethodne najave, poštujući nepisani zakon svih basketaša o "sledećoj".


Priliku da odigraju prvi basket, imali su gradonačelnik Bane Spasović, njegov pomoćnik Saša Pavlović, gradski menadžer Mitar Karadžić i domaćin, direktor KSC Požarevac, Nenad Mitić. Malo nakon njih, počeli su na teren da dolaze ljubitelji ove igre, isprobavajući noivi teren i svoje veštine.


Nakon odigranog basketa, gradonačelnik i njegovi saradnici obećali su još par detalja koji nedostaju novom terenu, poput osvetljenja, mesta za sedenje i slično.


Inače, ukupna investicija koju je grad odvojio za novi košarkaški teren sa pratećim konstrukcijama iznosi 1.700.000 dinara.

Komentari: