Autor: Saša Stojadinović   |  10.04.2018. - 10:04 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Pobeda nad Sopotom za oporavak

Nakon dva vezana poraza. KMF Požarevac je pobedio ekipu Sopot i tako prekinuo mini niz neugodnih rezultata.

 

Ovu utakmicu je označio na teren i povreatak Nikola Gostojića, koji je sa dva gola u kritičnim momentima još jednom pokazao koliko ekipi znači njegovo prisustvo. Utisak je i da bi situacija na tabeli bila daleko povoljnija da nije bilo te povrede, ali ekipa Marka Gavrilovića nema vremena da razmišlja o pročšlosti, jer finiš prvenstva donosi neizvesnu završnicu za sve klubove, pa i Požarevac.


Što se ove utakmice tiče, ona je počela na najbolji mogući način za domaće, jer je Dejan Jovanović pogodio već u drugom minutu. Zebnju domaćim navijačima doneo je Đurić koji je minut kasnije savladao domaćeg golmana i stvorio utisak da će ova utakmica biti neizvesna do samog kraja. Da to ne bude tako, pobrinuo se već pomenuti Gostojić koji je golovima u 5. i 11. minutu otklonio sve sumnje po pitanju pobednika, jer su do kraja Požarevljani sve konce čvrsto držali u svojim rukama. Do kraja su za domaće pogađali još i Jeremić dva puta i po jednom Vladimir Simić, Nenad Simić i Miloš Đorđević. Gosti su nakon gola u trećem minutu postili sve do poslednja dva minuta utakmice kada su dali čak tri pogotka i to Janićijević dva i Virijević jedan gol.


Narednu utakmicu će Požarevljani odigrati tokom ove nedelje protiv Vinter Sporta u Nišu i to je zaostala utakmica koja nije odigrana u redovnom terminu zbog velikog broja bolesnih igrača nišlija. Ovog vikenda, KMF Požarevac u okviru svog redovnog kola kostuju Zrenjaninskom Sasu.

Komentari: