Autor: Saša Stojadinović   |  26.04.2018. - 11:04 h  |   Kategorija: Sportski centar
Prolećno sređivanje

Ekipa jutarnjeg programa Nedremanje, Hit radija, danas je obišla KSC Požarevac i tamo zatekla radove na uređenju platoa, ali i one koji se odnose na pripremu bazena i sportskih terena.


 


 

 

Poseta je bila inspirisana uređenjem zemljanih delova platoa koji je grad nedavno popločao, ali je ostalo da se pojedini delovi dekorišu. Kako smo saznali od direktora ove ustanove, Nenada Mitića, ovi radovi će trajati naredna tri dana, ali uporedo sa njima se uređuje još nekoliko stavki koje pripadaju KSC Požarevac. Nedavno su završeni poslednji, "kozmetički", radovi na novom košarkaškom terenu koji već okuplja veliki broj zaljubljenika u ovaj sport. Odmah pored njega, rekreativci ali i profesionalci moći će da koriste teniski teren na šljaci koji će, kako je najavljeno, biti u funkciji od maja.


Što se bazena tiče, pored novih suncobrana, ove godine se uložilo i u renoviranje toaleta i tuš kabine. Pored estetike, razmišljalo se i o funkcionalnosti tako da će sada biti postavljene specijalne podne pločice koje će sprečiti klizanje, što je bio veliki problem naročito kod najmlađih kupača.


Sve u svemu, prostor KSC Požarevac u vremenu pred nama, će svakako biti jedna od lepših oaza za građane koji uživaju u rekreaciji, ali i u običnoj šetnji i dokolici. Grad Požarevac priprema još niz sadršaja na ovom prostoru, od kojih će jedan od sledećih, značajnijih, biti balon sala namenjena različitim sadržajima.


Izvor: Hit radio

Komentari: