Autor: Saša Stojadinović   |  08.09.2018. - 22:09 h  |   Kategorija: Ostali sportovi
Beograđani osvojili Trofej Požarevca

KMF Požarevac i KSC Požarevac su i ove godine organizovali futsal turnir Trofej Požarevca i ponovo okupili izuzetne ekipe. Najbolji su bili majstori futsala iz beogradskog FON-a koji su u finalu savladali ekipu Novog Pazara.

 

Pored njih i domaćina, učestvovala je i prefiks međunarodnog turnira dala ekipa iz Beča, FC Liberta. Sastavljena od naših ljudi čiji su roditelji ili oni sami na privremenom radu u Austriji, pokazali su se kao pravi majstori i malo je nedostajalo da se nađu u finalu. Ipak, FON im to nije dozvolio i uspeo je da potpuno slomi njihov otpor tek u drugom poluvremenu.


U prvom polufinalu, susreli su se Požarevljani sa svojim sportskim prijateljima iz Novog Pazara i priuštili izuzetnu sportsku predstavu. Ekipa koja je prošle godine u elitnom domaćem takmičenju osvojila treće mesto, nije lako dobila tim koji je sa klupe vodio Miloš Đorđević, ali su ipak Pazarci uspeli da ih pobede na iskustvo i „dužu klupu”. Ova utakmica je bila ujedno i prva u kojoj je Dejan Jovanović, pojačanje Novog Pazara iz Požarevca nastupio u novom timu, a publika ga je pozdravila burnim aplauzom.


Utakmica za treće mesto donela je bronzu požarevačkoj ekipi, ali više od plasmana svim ekipama značila je provera pred početak prvenstva kao i druženje pravih majstora futsala i iskrenih sportskih prijatelja.

Komentari: