Autor: Saša Stojadinović   |  16.10.2018. - 19:10 h  |   Kategorija: Sportski centar
Sedam utakmica u sedam dana

Dvorana KSC Požarevac, ili popularno "Hala sportova", od četvrtka 18. oktobra do srede, 24. oktobra biće mesto odigravanja čak 7 utakmica u različitim sportovima.

 

Najpre će košarkaši Požarevca u četvrtak ugostiti ekipu komšijskog Smedereva od 20 časova. Potom u petak, dan kasnije, ŽRK Požarevac će ugostiti takođe komšije, tačnije komšike ali iz Kostolca, ekipu Rudara. Subota je dan za odbojku, jer će najpre u 18 sati odbojkašice Mladog radnika dočekati ekipu iz Aranđelovca, Fortuna plus. Potom će na parket od 19 sati stati njihove muške kolege u pokušaju da izbore nove bodove protiv ekipe subotičkog Spartaka. 


Iako su svoje navijače navikli da igraju ponedeljkom, ovoga puta KMF Požarevac dočekaće KMF Sopot u nedelju 21. oktobra od 18 sati. Ponedeljak je dan bez utakmica ali već u utorak 23. oktobra sledi prava poslastica za ljubitelje dobre odbojke jer će tada, sa početkom u 19 sati protiv odbojkaša iz Požarevca nastupiti moćna ekipa Novog Pazara.


Ovaj serijal sportskih dešavanja u Hali sportova zaključiće rukometašice Požarevca koje ponovo nastupaju u sredu 24. oktobra, kada će od 17 sati ugostiti ekipu kragujevačkog Radničkog.


Ostaje samo da vam kažemo - dobro nam došli.

Komentari: