Autor: Saša Stojadinović   |  16.10.2018. - 19:10 h  |   Kategorija: Sportski centar
Glasanje za novu podlogu na Stadionu malih sportova

Kompanija NIS je pokazala društvenu odgovornost svojom akcijom u kojoj će u 12 gradova pokloniti nešto što građani odaberu od promovisanih projekata.

 

Jedan od projekata koji su promovisani iz Požarevca je i nova sportska podloga koja bi se postavila na Stadionu malih sportova, kraj Hale sportova.


Eventualnim dobijanjem ove multifunkcionalne podloge, došlo bi do smanjenja povreda na mestu gde je trenutna podloga beton, mogla bi da se koristi i neposredno nakon velikih pljuskova jer ne zadržava atmosferske vode a i estetski efekat nije zanemarljiv.


Ostali projekti za koje se može glasati u Požarevcu tiču se fiskulturnih sala pojedinih požarevačkih i kostolačkih škola.


Glasanjem za novu podlogu, koja bi bila na raspolaganju svim građanimo bilo da su sportisti ili rekreativci i to potpuno besplatno, mišljenja smo da bi se ponuda adekvatne i moderne sportske infastrukture u našem gradu izuzetno podigla.


Svaki korisnik račinara može sa jedne IP adrese glasati samo jednom i za samo jedan projekat. Nadamo se da ćete glasati za ovu podlogu i tako pomoći dobijanje ovog izuzetno vrednog poklona našem gradu. Glasa se tako što odete na link O V D E, a zatim odaberete grad Požarevac i potom "čekirate" projekat pod nazivom  * JU Kulturno-sportski centar Požarevac *.


Hvala unapred, glasajte i animirajte svoje prijatelje da učine isto do četvrtka 18. oktobra do 14 sati i ...vidimo se uskoro na novom terenu

Komentari: