Autor: Saša Stojadinović   |  15.07.2014. - 09:07 h  |   Kategorija: Sportski centar
3D spektakl u četvrtak
Posle velikog uspeha projekcije "Grdana - zla vila" u Sportskom centru Požarevac, Mobile 3D Cinema Srbija Požarevljanima donosi još dva filma.
 


U pitanju su dve projekcije koje će biti održane u Hali sportova u četvrtak, 17. jula. Najpre je u terminu 20:30h za najmlađe pripremljena poslastica u vidu filma "Avioni 2-hrabri vatrogasci" koji je sinhronizovan, a potom sledi prava poslastica za starije. Dan kasnije od premijere u Srbiji, pred Požarevljanima od 22:30h biće 3D projekcija filma "Planeta Majmuna - Revolucija".




Usled kompleksnosti sistema koji emituje filmove u 3D tehnologiji, a koji bi bilo nemoguće u kratkom vremenskom roku preneti sa jednog mesta na drugo, organizatori su odlučili da se projekcije održe u Hali SC Požarevac kako u slučaju nevremena ne bi dolazilo do otkazivanja projekcija. Tokom prethodnog prikazivanja filma u ovom prostoru uočeno je nekoliko nedostataka koji će ovom prilikom biti otklonjeni kako bi gledaoci uživali u ovoj pravoj filmskoj poslastici. Ulaznica je 250 dinara.




četvrtak 17.jul 20:30h - 3D"Avioni 2-hrabri vatrogasci" sinhronizovano




četvrtak 17.jul 22:30h      - 3D"Planeta Majmuna-Revolucija"




 


 

 


Komentari: