Autor: Saša Stojadinović   |  15.03.2019. - 10:03 h  |   Kategorija: Sportski centar
Novo lice Sportskog centra Požarevac

Privodi se kraju rekonstrukcija JU „Sportski centar“ Požarevac, ali obnovom dvorane se ne završava spisak novina u našoj ustanovi.

 

Kada je o samoj dvorani reč, do trenutka pisanja ovog teksta završena je demontaža starih i postavljanje novih stolica, kao i zamena unutrašnje stolarije i krečenje sale. Ovih dana završava se „spuštanje“, odnosno adaptacija plafona u holu, kao i krečenje velike sale, postavljanje spoljne stolarije i ulaznih portala kao i viseća fasada. Završetak ovih radova čeka i dogovorena rekonstrukcija parketa, tako da će, kada sve bude gotovo, Požarevljani dobiti jednu sasvim novu dvoranu na mestu stare.


U toku je i javna nabavka za specijalnu podlogu koja će se postaviti na Stadionu malih sportova koja je dar kompanije NIS, a takođe se privode kraju i radovi na Balon hali, smeštenoj između gradskog bazena i Dalmatinske ulice, dobijenoj zahvaljujući projektu prekogranične saradnje sa Rumunijom.


Sve u svemu, za nekoliko nedelja, požarevački sportisti ali i rekreativci imaće još bolje uslove za bavljenje sportom u svom gradu.

Komentari: