Autor: Saša Stojadinović   |  10.09.2019. - 22:09 h  |   Kategorija: Sportski centar
Team building SC Požarevac

Danas je kolektiv JU "Sportski centar Požarevac" obišao nekoliko turističkih atrakcija u okolini u sklopu izleta koji je za cilj imao opuštanje zaposlenih nakon naporne sezone na bazenu.

 

Opšte je poznato da je protekla sezona na gradskom bazenu bila jedna od najuspešnijih, samim tim za zaposlene koji rade u ustanovi i najnapornijih. Radeći sa minimumom zaposlenih, svi radnici dali su svoj maksimum na radnim zadacima, tako da je ovaj izlet bio više nego dobrodošao.


Prva stanica bilo je Krupajsko vrelo, koje je uz pravi domaći doručak i nezaboravan pogled bio najbolji podstrek da se nastavi sa ostraživanjem lepota ovoga kraja. Putujući ka vodopadu u Lisinama, zaposleni u SC Požarevac zastali su kraj Resavske pećine, gde je deo radnika obišao ovo čudo prirode, odakle je i naslovna fotografija.


Nakon pećine, svi zajedno su obišli vodopad u Lisinama nakon čega se ova ekspedicija vratila za Požarevac, "napunjenih baterija" i spremna za izazove koje sa sobom nosi nastupajuća jesenja i zimska sezona u Hali sportova.

Komentari: