Autor: Saša Stojadinović   |  25.10.2019. - 15:10 h  |   Kategorija: Sportski centar
Zabranjeno starenje u Hali sportova

Druge  sportske igre pod nazivom Zabranjeno starenje održane su u Sportskom centru u organizaciji Saveta za stare Skupštine Grada Požarevca, okupile su veliki broj zainteresovanih penzionera koji su sa velikim entuzijazmom pokazali svoju spretnost i okretljivost na sportskom terenu. 

 

Predsednik Saveta za stara lica Skupštine Grada Požarevca Zoltan Vaštag obratio se prigrodnim rečima svim učesnicima i zahvalio lokalnoj saomupravi na podršci u organizaciji ovakve manifestacije.


U ime Udruženja penzionera grada Požarevca i penzionera braničevkog okruga prisutnima se obratio Milorad Jovanović predsednik Udruženja penzionera grada Požarevca i zahvalio se lokalnoj samoupravi na podrši pri organizaciji ovakve manifestacije. Sportske igre je otvorio predsednik skupštine grada Požarevca Bojan Ilić. Najtariji sugrađani su se takmičili u pikadu, fudbalu, košarci,u nošenju štafete i u šahu.


Petoro učesnika odigralo je simultanku sa predsednikom Skupštine što je naišlo na veliko interesovanje i simpatije kod publike.

Komentari: