Autor: Saša Stojadinović   |  30.11.2019. - 11:11 h  |   Kategorija: Sportski centar
LED semafor uskoro na stadionu

Nakon “kozmetičkih“ promena ove godine na požarevačkom Gradskom stadionu, u dom fudbalskih klubova Mladi radnik, ŽFK Požarevac i kluba američkog fudbala Pastuvi, stiže značajna investicija.

 

Ovom kupovinom, stadion će dobiti jedan od najmodernijih semafora kakvim se u našoj zemlji pored Partizana i Crvene zvezde mogu pohvaliti još samo nekolicina superligaša. U pitanju je LED ekran dimenzija 5,5X3,5 metara sa odgovarajućim softverom za ispisivanje imena igrača, grbova timova, animacija za postignut gol i emitovanje video materijala.



Pored semafora, SC Požarevac je objavio javnu nabavku za kupovinu i novih 1.000 stolica za tribinu, kompletne stolarije za stadion koja će zameniti dosadašnju, ali i profesionalne mašine za pranje i sušenje veša koja bi trebalo da bude na usluzi korisnicima Gradskog stadiona.



Uzevši u obzir da, izuzev američkog fudbala, pomenuti klubovi, kao i još neke škole fudbala koriste i novosagrađenu Balon halu, grad je odlučio i da im ulaganjem u sistem za grejanje čime bi ona mogla da se koristi i u zimskim danima, stvori idealne uslove za trening.



Sve navedene stavke kupuju se u odvojenim javnim nabavkama koje se završavaju u periodu od 3. do 10. decembra.



Ostaje da se nadamo da će ovi uslovi u godinama pred nama doprineti i boljim rezultatima nego što ih sada beleže “stanari“ Gradskog stadiona Požarevac.



 

Komentari: