Autor: Saša Stojadinović   |  21.01.2020. - 11:01 h  |   Kategorija: Sportski centar
SC Požarevac nastavlja opremanje

Na Gradskom stadionu u Požarevcu završavaju se radovi na postavljanju novog semafora. Semafor je postavljen i nalazi se u na delu stadiona koji izlazi na Dalmatinsku ulicu.

 

Kako je rekao Nenad Mitić, V.D. direktor Sportskog centra Požarevac, u pitanju je LED ekran dimenzija 5,5X3,5 metara sa odgovarajućim softverom za ispisivanje imena igrača, grbova timova, animacija za postignut gol i emitovanje video materijala.


- Pored novog semafora završeni su radovi na automatskom zalivnom sistemu. Takođe završena je zamena sedišta na glavnoj tribini kod svečane lože. Pored onih 800 sedišta, koju su zamenjena tokom jeseni, postavili smo 1000 novih sedišta. Oko još 400 novih sedišta postavljena su na glavnoj tribini. Nova sedišta postavljena si u preko puta glavne tribine i ona su zamenila stara sedišta. Takođe ta tribina će se ofarbati. U samim prostroijama Gradskog stadiona zamenjeni su stari radijatori i podnet je zahtev za priključenje na toplifikacionu mrežu. Isto tako uskoro će krenuti radovi kako bi se zamenila sva stolarija na stadionu. Pri kraju je javna nabavka za dve industrijske mašine za pranje i za sušenje veša. - istakao je Mitić.


Javnu nabavku za postavljanje semafora dobila je kompanija „Angerona“. Ugovorna vrednost radova iznosi 2 199 000 dinara. Javnu nabavku za ugradnju stolarije na stadionu dobila zajednička ponuda, Partenona iz Požarevca i Total Profila iz Salakovca. Vrednost ovih radova iznose 1 485 500 dinara.


Javnu nabavke za industrijske mašine za pranje i sušenje veša dobila je firma „Energo – tippo“ iz Beograda i cena je iznosila 811 000 dinara. Javnu nabavku za za poprevku instalacija i podstanice za toplovod dobilo je preduzeće „Taudeus R2“ iz Požarevca. Cena tih radova iznosila je 682 400 dinara. Što se tiče nabavke novih sedišta tu javnu nabavku dobilo je preduzeće „Musculus“ iz Beograda. Ugovorena vrednost nabavke iznosila je 970 000 dinara.


Izvor - Boom 93

Komentari: