Autor: Saša Stojadinović   |  03.02.2020. - 17:02 h  |   Kategorija: Sportski centar
SC Požarevac vas poziva na raspust

Danas 3. februara je prvi dan posebnog programa za osnovce i srednjoškolce u Sportskom centru Požarevac, kazao je gostujući u jutarnjem programu „Nedremanje“ direktor Sportskog centra Nenad Mitić.

 

Već nekoliko godina unazad ova ustanova realizuje program tokom zimskog spusta u kome poziva najmlađe da besplatno koriste kapacitete Sportskog centra. Do kraja raspusta svakog radnog dana, deci iz osnovnih i srednjih škola biće besplatno na raspolaganju klizalište, u prvom terminu od 10 do 11.30 sati. 


Takođe, na raspolaganje je stavljena i stonoteniska sala gde će do 15 sati, takođe biti besplatno korišćenje za one koji su na raspustu. 


Velika sala će u sklopu ovog programa biti besplatna do 15 sati, uz prethodnu najavu i prisustvo jednog punoletnog lica, što isto važi i za malu salu. Cilj ovog programa, kako je naveo Mitić, je da se deca školskog uzrasta privole da sebave sportom i rekreacijomi tako kvalitetno popune dane raspusta. Za sve navedene programe korisnici trebaju staviti na uvid đačku knjižicu. 


Prvi čovek Sportskog centra Požarevac govorio je i o osnaživanju infrastrukture ustanove na čijem je čelu, a opširnije o tome pogledajte u video snimku izvornog teksta u linku OVDE.


Izvor - Hit radio

Komentari: