Autor: Saša Stojadinović   |  24.06.2020. - 15:06 h  |   Kategorija: Sportski centar
Godišnji koncert Amadeusa na Stadionu malih sportova

Danas je potpisan ugovor između JU Sportski centar Požarevac i Baletskog studija Amadeus o održavanju njihovog godišnjeg koncerta na Stadionu malih sportova.

 

Ovaj koncert koji se održava u četvrtak, 25. juna će za požarevačke balerine biti specifičan iz više razloga. Najpre, zato što dolazi posle duže pauze usled restriktivnih mera vezano za virus kovid 19, a potom i što se prvi put održava na ovom prostoru.


Zadovoljstvo nakon zaključenog ugovora pokazala je i nova direktorka SC Požarevac, Marija Trnavac.


- Očekujemo pravi spektakl, ali i priliku da promovišemo naš Stadion malih sportova kao mesto gde se pored sportskih mogu na najvišem nivou organizovati i zabavni programi. Uverena sam da će svi koji sutra dođu, istinski uživati u koncertu. - rekla je Trnavac.


Požarevljani su već naviknuti da visok kvalitet koreografija kada su u pitanju Amadeusovi koncerti a to, uprkos okolnostima koje su vladale prethodnih meseci, neće izostati ni ovoga puta. 


- Ovaj završni koncert smo spremili u rekordnom roku, bukvalno za par nedelja. To zaista zvuči neverovatno, ali sve naše balerine su pravi profesionalci i uspele su da odgovore svim izazovima i visokim standardima po kojima smo poznati u čitavoj Srbiji ali i šire. Koncert je poseban i zbog toga što ćemo svim balerinama odmah po završetku njihovih nastupa, podeliti diplome za još jednu, i više nego uspešno, završenu školsku godinu. - rekla je Maja Skenderović Bonić, umetnički rukovodilac BS Amadeus.


Godišnji koncert Baletskog studija Amadeus na Stadionu malih sportova počinje u 20 časova.

Komentari: