Autor: Saša Stojadinović   |  19.08.2020. - 13:08 h  |   Kategorija: Sportski centar
Požarevački futsaleri počeli pripreme

Nakon pauze, KMF ‘‘Požarevac’’ je juče počeo sa pripremama za nastupajuću sezonu, čini se jači nego ikad.

 

Podsećamo, Treća liga ‘‘Zapad’’ koja je brojala 10 klubova prekinuta je nakon 12. prvenstvenog kola u momentu kada su Požarevljani zauzimali šestu poziciju sa17 osvojenih bodova. Uprava kluba je tokom pauze bila izuzetno aktivna i uspela da osnaži igrački kadar, tako da je napad na prvo mesto u ovoj sezoni, čini se, realan cilj.


Kada su pojačanja u pitanju, najzvučnija imena su svakako Dejan Jovanović, povratnik iz vicešampiona Srbije, ekipe ‘‘Novi Pazar’’, zatim takođe nekadašnji igrač KMF ‘‘Požarevac’’ Nikola Gostojić, kao i dojučerašnji prvotimac FK ‘‘Mladi radnik 1926’’, Goran Lepojević. Osobenost ove ekipe je i u činjenici da su apsolutno svi igrači iz Požarevca i okoline, bez igrača koji su rođeni van Braničevskog okruga. 


Proveru dometa ekipe stručni štab imaće već početkom narednog meseca za kada je planiran turnir Trofej Požarevca. Ukoliko u tom trenutku epidemiološka situacija to bude dozvoljavala, 5. septembra za tu titulu pored domaće ekipe boriće se još tri prvoligaške ekipe, ‘‘Konjarnik’’, ‘‘Samo pravo’’ i ‘‘Novi Pazar’’

Komentari: