Autor: Saša Stojadinović   |  05.04.2021. - 13:04 h  |   Kategorija: Sportski centar
Pčelice sletele u Halu sportova

Manjak posete rekreativaca Sportskom centru Požarevac u poslednje vreme, nadomestio je danas jedan od najenergičnijih timova koje je Hala ikada videla, klinci iz vrtića Pčelica. 

 

Starija predškolska vrtićka grupa "3", predvođena sjajnim vaspitačicama, danas je obišla Sportski centar. Ova poseta jedan je od prvih koraka nedavno uspostavljene saradnje Predškolske ustanove "Ljubica Vrebalov" i Tanje Lončar sa jedne strane, i direktorke SC Požarevac, Marije Trnavac, sa druge.



Obilazak nije podrazumevao samo razgledanje, već su se najmlađi Požarevljani oprobali i u pojedinim sportskim elementima. Kako bi proverio njihove sposobnosti, Miloš Đorđević, jedan od realizatora programa, napravio je mini sportski poligon koji su predškolci savladali bez muke. 



Na samom početku obilaska, veseli karavan pozdravila je direktorka Sportskog centra Marija Trnavac, koja im je poželela dobrodošlicu pozvavši ih i da sa drugarima i roditeljima još neki put obiđu Halu sportova i odaberu neki od sportova da se njime bave. Pri rastanku pao je dogovor da i njihovi drugari iz ostalih grupa i vrtića takođe obiđu Sportski centar i oprobaju se na sportskom poligonu.



Pod budnim okom vaspitača Sanje Dimitrijević i Jelice Ljubić, kao i preventivne sestre Nataše Pavlović mališani su krenuli put svog vrtića, nadamo se, sa neizbrisivim uspomenama na današnji dan.

Komentari: