Autor: Saša Stojadinović   |  01.08.2014. - 12:08 h  |   Kategorija: Fudbal
Od Super lige do ...

Na juče održanoj Konferenciji fudbalskih klubova Zone “Dunav“ u Velikom Gradištu potvrđeno je da nekadašnji superligaš iz Požarevca neće ove sezone igrati tu ligu. 

 

Velika dugovanja koja ima prema savezu i igračima a pošto to nije učinjeno na sastanku u Velikom Gradištu je odlučeno da Mladi radnik ne dobije zeleno svetlo za nastup u Zoni “Dunav“. To je prisutne predstavnike klubova na jučerašnjoj konferenciji izvestio Rade Popović, generalni sekretar FS RZS, pa će upražnjeno mesto zauzeti imenjak požarevačkog kluba iz Radinca. Time se kraj muka Mladog radnika ne nazire a podsećamo da je posle odlaska glavnog trenera Nenada Nonkovića klub napustio i pomoćni trener Zoran Miletić koji je bio i kapiten Mladog radnika i u nekoliko navrata vodio prvi tim. Njegovim odlaskom klub je ostao bez trenera i nekolicine starijih igrača. U narednim danima se očekuje konačno rešenje koje će dati odgovor na pitanje da li će ovaj klub, osnovan 1926. godine pridružiti fudbalskom klubu Smederevo koji se nedavno ugasio i time otišao u sportsku istoriju.


 Ono što je još bitnije je pitanje šta će biti sa mlađim selekcijama ovog kluba koje, paradoksalno, uporedo sa agonijom kolega seniora poslednjih sezone beleže fenomenalne rezultate.

Komentari: