Autor: Saša Stojadinović   |  22.02.2022. - 12:02 h  |   Kategorija: Sportski centar
Čak pet utakmica ovog vikenda u Hali
 
Narednog vikenda gotovo svi domaći klubovi igraju svoje utakmice na parketu Hale sportova.



Najpre će u petak, 25. februara svoju utakmicu odigrati košarkaši Požarevca. Oni će, u okviru drugog kola plej ofa Prve regionalne lige "Zapad" ugostiti ekipu KK "Ivanjica". Susret je zakazan za 18 sati.



Dan kasnije, očekuje nas dupli odbojkaški program. Svoju utakmicu 16. kola protiv OK "Lazarevac" odigraće odbojkašice Mladog radnika u subotu u 16 časova. Odmah nakon ovog susreta na parket izlaze njihove kolege, koji će pokušati da osvoje nove bodove protiv ekipe OK "Niš". Ova utakmica 18. kola počinje u 19 sati.



Nedelja je u Sportskom centru rezervisana za rukomet, kada će utakmicu 13. kola Prve lige istok grupa "A" odigrati ORK "Mladi radnik" i to protiv ekipe RK "Borsko jezero" iz Bora. Utakmica počinje i 18 časova.



Poslastica za sve ljubitelje futsala biće utakmica 15. kola Treće lige Zapad u futsalu, koja će se odigrati u ponedeljak, 28. februar. Tada će u Požarevcu gostovati ekipa Bajine Bašte. Ukoliko vodeći Požarevac trijumfuje u ovom susretu, skoro i matematički će obezbediti plasman u Drugu ligu, jer u ovom trenutku ima 12 bodova prednosti šest kola pred kraj prvenstva. Ovaj susret počinje u 19:30 časova.



Ulaz na sve utakmice je besplatan, dobrodošli.

Komentari: