Autor: Saša Stojadinović   |  03.08.2014. - 22:08 h  |   Kategorija: Sportski centar
Senta previše jaka za Požarevac

U okviru 5. kola druge vaterpolo lige, grupa Sever VK “Senta“ je kao domaćin savladala ekipu VK “Požarevac“ rezultatom 23:8.

 

Niko u požarevačkom vaterpolo klubu nije imao prevelika očekivanja od ove utakmice, pošto je domaća ekipa ipak previše jaka za novajlije u ligi. To je bio i razlog što su u igru pušteni svi igrači koji u prethodnim utakmicama nisu imali zapaženu minutažu kao i oni koji do sada nisu uopšte ulazili u igru. Sve u svemu, VK “Požarevac“ je najverovatnije obezbedio treću poziciju na tabeli koja bi, sticajem okolnosti, mogla da ga odvede u fajnal for. Naime, postoji informacija da će drugoplasirana Senta da odustane od fajnal fora usled učešća na turniru u Mađarskoj koji se održava u isto vreme. Nije nemoguće da Vaterpolo savez Srbije pošalje pozivnicu sledećem na tabeli, odnosno ekipi Požarevca.


Ipak, svima u klubu bi to značilo dodatne troškove koje je nemoguće pokriti iz sopstvenog budđeta. Sponzora nema, a takođe ni pomoći grada koji do sada nije izašao u susret nijednom njihovom zahtevu za pokrivanje i najminimalnijih troškova.

Komentari: