Autor: Saša Stojadinović   |  04.08.2014. - 12:08 h  |   Kategorija: Fudbal
Kostolčani i Kučevljani brane čast Braničevskog okruga u Srpskoj ligi Zapad

Na nedavno održanoj Konferenciji fudbalskih klubova srpskoligaša, koja je održana u Banji Vrujci određeni su takmičarski brojevi i parovi narednog prvenstva u ovom rangu takmičenja. 

 

Na otvaranju nove takmičarske sezone u Srpskoj ligi “Zapad“, 16. avgusta, fudbaleri kostolačkog Rudara putuju u Rašku na megdan ekipi Bana, Semendria će u Smederevu ugostiti tim Loznice, Zvižd iz Kučeva gostuje u Požegi igračima Sloge, a Jasenica iz Smederevske Palanke igra u predgrađu Čačka sa Poletom. Što se ostalih parova tiče, još se sastaju: “Šumadija“ iz Aranđelovca – “Jedinstvo“ iz Uba, “Železničar“ Lajkovac – “Pobeda“ Beloševac, “Jošanica“ iz Novog Pazara – “Budućnost Krušik“ Valjevo i “Šumadija“ iz Kragujevca – “Karađorđe“ Topola.


Od klubova iz Braničevskog okruga najviše se očekuje od Kostolčana, a novi srpskoligaš iz Kučeva je velika nepoznanica za rivale. Prvu utakmicu na svom terenu igrači Rudara odigraće u 2. kolu, 23. avgusta, protiv kragujevačke Šumadije, a Zvižd će pred svojim navijačima u Kučevu zaigrati istog dana protiv čačanskog Poleta. 

Komentari: